Geplaatst op: 27-05-2020

Roots is een jong ambitieus bedrijf ontstaan uit twee familiebedrijven. Op vier vestigingen, van in totaal 26 hectare, telen wij verschillende soorten trostomaten met als hoofdteelt Honingtomaten®. Samen met ons team streven wij naar de beste smaak en kwaliteit. Dit doen wij op een duurzame manier door gebruik te maken van de nieuwste technieken zoals aardwarmte, zonnepanelen en hergebruik van meststoffen. 

Wie zoeken wij?

Voor onze locatie in Zevenhuizen zoeken wij een Teamleider Kwekerij. Samen met jouw team zorg je dat de kwaliteit van de werkzaamheden goed en efficiënt uitgevoerd worden, de sfeer op de werkvloer goed is en werkomstandigheden perfect zijn. Jij krijgt hierbij de verantwoordelijkheid over enkele kleine teams. Je kijkt mee met de medewerkers, geeft aanwijzingen en de juiste begeleiding. Nieuwe medewerkers werk je in en leg je alles uit over de processen. Mede dankzij jou kunnen wij iedere dag een mooi en kwalitatief hoog product afleveren. 

 Je stuurt graag mensen aan en wordt blij van processen die helemaal op rolletjes lopen. Als geen ander zie jij op welke punten werkwijzen verbeterd kunnen worden. Je staat met beide benen stevig op de grond, durft mensen aan te spreken en je weet het hele proces van de plant tot de teelt goed uit te leggen. Ook ben je in staat de sfeer binnen het team positief te houden en houd je altijd het gewenste eindresultaat voor ogen.

 Wat vragen wij van jou?

·         Je bent ambitieus.

·         Je vindt het leuk om met mensen te werken.

·         Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.

·         Je bent fulltime beschikbaar en ook afwisselend op zaterdag.

·         Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

·         Relevante werkervaring in de tuinbouw.

Wat krijg je ervoor terug?

Een functie bij een organisatie met een product om trots op te zijn. De Honingtomaat® is écht de allerlekkerste tomaat die er bestaat. Bij het rijpen van de tomaten houden we rekening met een goede balans tussen mens, milieu en maatschappij. Jouw werk als Teamleider Kwekerij is iedere dag weer anders. Je werkt met mensen die verschillende talen spreken en daarin ligt voor jou een mooie uitdaging. Bij Roots hechten wij veel waarde aan een open, informele en positieve werksfeer. Wat je verder kunt verwachten:

·         Marktconform salaris.

·         25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

·         Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Een echt familiebedrijf, waar een prettige werksfeer heerst

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, stuur dan je cv en motivatie op of neem contact op met:
Stefan Oussoren • E: s.oussoren@Rootsgrowers.nl • T: +31 (0)6 52 01 22 19